Publicat el 26/11/2020
La Veu 7
Publicat per Poble Lliure
Categories: Publicacions

L’últim número de La Veu havia de distribuir-se l’estiu del 2017, però va ser una de les publicacions segrestades a Correus en l’ofensiva repressiva de l’Estat espanyol contra el referèndum de l’1 d’octubre. Finalment, amb setmanes de retard, va poder arribar.

Tres anys després, La Veu torna. La represa de La Veu ve motivada per la necessitat de veure més enllà de les conjuntures i defensar línies estratègiques de fons. Si sempre ha estat necessària una publicació escrita, encara ho és més ara que la immediatesa i velocitat de les xarxes digitals fan més volàtils i superficials els debats i les opinions. El debat i la reflexió són els eixos que han caracteritzat la política editorial d’aquest portaveu, conscient que no hi pot haver una estratègia política adient sense teoria alliberadora resultat de l’anàlisi concreta de les contradiccions definides.

Aquí us podeu descarregar la revista completa.

laveu7_portada Descarrega en resolució normal Descarrega en alta resolució