Publicat el 26/03/2020
Davant la negligència del govern espanyol PSOE-Comuns
Publicat per Poble Lliure
Categories: Comunicats

Davant la negligència del govern espanyol PSOE-Comuns, Poble Lliure instem al Govern de la Generalitat a decretar el confinament complet de Catalunya i a prendre totes aquelles mesures necessàries per combatre l’emergència sanitària, sense esperar el vist-i-plau de Madrid.

Poble Lliure ens posem a disposició del Govern de la Generalitat i serem al seu costat si decideix desobeir l’estat i actuar de manera unilateral en defensa de la salut dels catalans. El confinament total de Catalunya i l’aturada de la producció no essencial és urgent per aturar la propagació del virus. Ens hi va la vida.

Poble Lliure encoratgem al sindicalisme republicà i al conjunt del moviment a organitzar-se per a reclamar l’aturada de la producció no essencial, mesures de seguretat pels qui han de treballar i la suspensió dels lloguers i de les hipoteques, entre d’altres mesures per augmentar la protecció social i laboral.

Poble Lliure agraïm als sanitaris i a tot el personal d’emergències la seva dedicació , també a tots els treballadors i petits comerços que ens abasteixen de les primeres necessitats. Molts ànims a tothom que esteu confinats a casa.

Fem Salut, fem República!

Secretariat Nacional de Poble Lliure
Països Catalans, 26 de març de 2020

#EnsQuedemACasa
#TanquemCatalunyaJa