Publicat el 23/05/2022
Valoració de les eleccions a l’Assemblea Nacional Catalana
Publicat per Poble Lliure
Categories: Comunicats

Des de Poble Lliure volem felicitar a l’Assemblea Nacional Catalana en aquest nou relleu en la seva direcció política. També fem un agraïment públic a totes les persones implicades que han participat del secretariat nacional en aquest darrer mandat i a tots als associats que han participat activament d’aquest procés.

La lluita per la independència és llarga i per tant, necessita el compromís de la militància, que generació a generació vagi prenent el relleu per atansar-nos a la victòria com més aviat millor.

Ara bé, venim del que venim. Reculada, retorn a l’autonomisme dels partits, una pandèmia mundial, i aguantar les posicions ha estat una tasca digne del nostre reconeixement.

Felicitar en especial a la Dolors Feliu i en Jordi Pesarrodona, que seran els nous responsables polítics que dirigiran l’entitat cap a un nou escenari de ruptura amb l’estat, seguint el full de ruta de l’entitat aprovat a la darrera assemblea general ordinària.

Des del nostre partit, ens posem a la vostra disposició en allò que cregueu convenient i us emplacem a seguir fent un moviment civil més fort i organitzat, enxarxat amb tot el moviment popular independentista i lluny d’aventures institucionals sense un ampli consens del conjunt del moviment independentista.

Així doncs, convidem als nostres militants i simpatitzants a participar activament a l’Assemblea Nacional Catalana, com hem fet des del seu inici perquè actualment és la millor eina de masses de la societat civil per empoderar-nos i mobilitzar-nos per la independència de la nostra nació.

Companyes i companys de l’ANC, seguim, avancem i coordinem-nos en aquesta lluita per la nostra llibertat.

Molts encerts ANC!

Visca la terra i visquin els Països Catalans!

Poble Lliure,
23 de maig del 2022
Països Catalans