Publicat el 17/12/2020
Poble Lliure es felicita per l’acord polític al que han arribat Guanyem i la CUP
Publicat per Poble Lliure
Categories: Comunicats

L’aposta tàctico-estratègica que Poble Lliure hem anat desenvolupant des de fa anys en els nostres diferents espais d’incidència passa per a construir, ampliar i reforçar el projecte de la unitat popular a la nostra nació.

En aquest sentit, des de Poble Lliure celebrem que Guanyem es consolidi com una formació de referència a l’àmbit polític català i considerem que l’acord a què han arribat Guanyem i la CUP obre noves possibilitats i perspectives per seguir treballant en aquesta direcció.

La nova candidatura serà punta de llança en la lluita per la República Catalana independent dels Drets Socials

Així doncs, emplacem al moviment independentista i popular a implicar-se en aquesta línia i a fer realitat, tant aviat com sigui possible, aquesta nova aposta. Necessitem una eina política per la ruptura democràtica amb l’Estat. I, des de Poble Lliure, continuem treballant amb els diferents agents polítics i socials per contribuir a la construcció d’un nou subjecte d’unitat popular. Una eina que ha de ser útil per l’organització i mobilització popular per protagonitzar el procés de ruptura i independència amb l’Estat espanyol i la constitució del nostre país en una República Catalana dels Drets Socials que garanteixi la justícia social, la transformació feminista i ecològica radical que necessita el nostre poble.

Un nou subjecte que, alhora, sigui capaç de liderar si cal també des de les institucions, aquesta gran transformació. I ho faci tenint capacitat d’entesa, compromís i generant les aliances que permetin aquest salt.

Poble Lliure
Països Catalans, 17 de desembre de 2020