Per avançar cap a la ruptura independentista i la República Catalana hem d’accelerar l’oposició al règim monàrquic espanyol.

 

Aqui teniu les propostes que Poble Lliure estem fent extensives al conjunt del republicanisme català:

  • Que el màxim nombre d’Ajuntaments es pronunciïn manifestant la no acceptació i la insubmissió al règim monàrquic per antidemocràtic, corrupte i defensor de la repressió, tot manifestant l’avanç que ha de representar l’adveniment del sistema de govern republicà.
  • Que, tot seguit, i com a conseqüència de l’onada d’adhesió dels Ajuntaments, es convoqui l’Assemblea d’Electes que ratifiqui i confirmi aquest estat de rebuig a la monarquia i adhesió a la República.
  • Que el màxim nombre d’organitzacions populars (sindicats, associacions reivindicatives socials i sectorials) es pronunciïn en el mateix sentit, ampliant així als sectors més diversos l’extensió del moviment de protesta i reivindicatiu.

Comments are closed.