Dilluns, 19 Febrer 2018 12:29

PER ATURAR LA REPRESSIÓ, CONSTRUÏM LA REPÚBLICA CATALANA! LLIBERTAT PATRIOTES CATALANS!

Davant la nova onada d’encausaments orquestrats pels aparells repressius de l’estat espanyol contra l’independentisme català, després de la declaració política de la companya Mireia Boya, i les noves citacions d’aquesta setmana, des de Poble Lliure manifestem:

 

 

1.- Que estem davant uns judicis clarament polítics perpetrats per un aparell judicial hereu del franquisme, profundament antidemocràtic i catalanòfob. Mentre el feixisme i la corrupció gaudeixen de total impunitat, la lluita per la llibertat és brutalment reprimida. Espanya i Justícia són, per al poble català, termes antagònics.

2.- Que la resposta a la repressió ha de ser política, basada en la unitat del moviment independentista, la mobilització social, i la fermesa en la defensa i la construcció de la República com a única via possible cap a una democràcia que respecti els drets humans, socials i polítics del nostre poble.

 

3.- Mantenir avui el nostre suport i reconeixement a la companya Mireia Boya qui, amb la seva declaració, va posar de nou de manifest el caràcter profundament antidemocràtic de l’estat espanyol i el dret del poble català a lluitar legítimament pel projecte polític republicà.

4.– Mostrar el nostre suport també a l’ Anna Gabriel, la Marta Rovira, la Marta Pascal, l’Artur Mas i la Neus Lloveras, els quals estan citats a declarar aquesta setmana per un tribunal que vol intentar jutjar la voluntat de tot un poble. Posem de manifest que més enllà de les diferents estratègies de la defensa dels encausats, cal dotar-nos d’una coordinació política enfront la ràtzia repressiva de l’Estat contra l’independentisme.

5.- El nostre agraïment als centenars de persones amb profundes conviccions democràtiques i republicanes, i als representants polítics de forces democràtiques d’arreu de l’estat espanyol que han expressat el seu suport a tots els encausats en aquesta causa general contra l’independentisme. Davant l’autoritarisme del règim, solidaritat entre els pobles per la ruptura!

6.- La crida al conjunt del nostre poble a seguir expressant el seu suport a la totalitat de les persones preses, refugiades i encausades en aquesta causa general contra l’independentisme i en la deriva autoritària de l’estat espanyol. Suport que tan sols serà efectiu si, lluny de renunciar a les nostres legítimes aspiracions democràtiques, ens reafirmem en la lluita per fer-les realitat.

 

Barcelona, Països Catalans, 19 de febrer de 2018