Dissabte, 04 Novembre 2017 09:22

ATUREM EL COP D’ESTAT, DEFENSEM LA REPÚBLICA CATALANA

Davant la persecució i empresonament del Govern legítim de la República, denunciem que la repressió contra el nostre poble, tant els empresonaments de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart com de les conselleres i consellers, o la pressió contra  les persones que han denunciat agressions policials i contra periodistes i mitjans de comunicació, només volen espantar el nostre poble.

Denunciem que el suposat delicte del qual s’acusa els representants polítics no és altre que dur a terme el mandat que les dones i homes del nostre poble van expressar el dia 27 de setembre de 2015 i el dia 1 d’octubre de 2017 i que el que es criminalitza és voler exercir un dret bàsic com el Dret d'Autodeterminació. 

D’aquesta manera  expressem tota la solidaritat al President, les Conselleres i els Consellers i membres de la Mesa del Parlament i cridem a tothom a participar en les mobilitzacions contra la repressió de l’estat demofòbic espanyol.

Volem constatar que és gràcies a la fermesa del nostre poble que tenim una República proclamada que cal defensar i afermar, i que serà aquest mateix poble mobilitzat, que va engegar el procés d’autodeterminació qui l’acabarà fent triomfar.

En aquest sentit volem manifestar que l’escenari que s’enceta amb els comicis imposats per l’Estat, el proper 21 de desembre, són una esdevinença que cal transformar en triomf en la partida contra l’Estat.

Així doncs, des de Poble Lliure, creiem que la fita a assolir el proper 21 de desembre és materialitzar una àmplia majoria parlementària que constati el rebuig a l’aplicació de l’article 155, denunciï de manera preeminent l’embogiment demofòbic de l’Estat i l’ocupació policial que patim el poble català,  i alhora que es comprometi en fer efectiva la República a partir del 22 de desembre.

Creiem i treballarem en els propers dies per la constitució d’una candidatura àmplia guanyadora que concorri a les eleccions del 21 de desembre, i que durant les properes setmanes dissenyi quina serà l’acció governamental que durà a terme per tal d’implementar les estructures i la legalitat republicana i treballi pel reconeixement internacional de la República Catalana.

Amb la fermesa i convicció de que som República Catalana emplacem a tot el poble català a seguir participant a les mobilitzacions que s’impulsin des de les organitzacions nacionals i locals, com ara els Comitès de Defensa de la República i a secundar per a la Vaga General del proper 8 de Novembre, per tal d’aturar el país una altra vegada, exigir la llibertat dels presos polítics i defensar la República.

Afirmem que només la consecució i afermament de la República, a través de la mobilització política poden protegir els nostres drets individuals i socials , i que limitar-se a demanar que es deixi d’aplicar l’article 155 de la constitució espanyola no és sinó una pèrdua de temps davant d’un Estat que no respecta la sobirania popular.

Cridem a tots els pobles i organitzacions amants de la llibertat del món a manifestar-se i a denunciar l'onada repressiva de l'Estat a tots els organismes internacionals.

VISCA LA REPÚBLICA CATALANA. LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS. ATUREM LA REPRESSIÓ.

FORA LES FORCES D'OCUPACIÓ!!!