Dimecres, 30 Novembre 2016 16:31

Condol de Poble Lliure pel traspàs del Comandante en Jefe de la Revolució, Fidel Castro Ruz

Benvolguda Senyora i companya Cònsol General de Cuba,

El partit independentista i revolucionari Poble Lliure, voldríem fer-li arribar, en nom del conjunt de la militància del nostre partit i dels seus òrgans de direcció nacional, el condol més sincer pel traspàs del Comandante en Jefe de la Revolució, Fidel Castro Ruz.

Tots els pobles i tots els oprimits del món, inclosos nosaltres, hem plorat la pèrdua del Comandante en Jefe Fidel Castro. La seva persona ha representat, sens dubte, un referent per a tots els revolucionaris del passat, del present i del futur, un exemple de lluita per la pau, un exemple de resistència enfront l'imperialisme, un exemple per al conjunt de la humanitat, per assolir un món més just, més igualitari i més solidari.

Voldríem fer-li arribar el nostre condol a la família de Fidel Castro, al company President de la República de Cuba Raül Castro Ruz, a la direcció del Partit Comunista de Cuba i al conjunt de la seva militància, així com als representants del Poder Popular cubà i a tot el poble de Cuba.

"Bon viatge als guerrers que al seu poble són fidels"

Una abraçada internacionalista i revolucionària.

Poble Lliure


[EN CASTELLÀ]

Estimada Señora y compañera Cónsul Generel de Cuba,

El partido independentista y revolucionario Poble Lliure, quisiéramos hacerle llegar, en nombre del conjunto de la militancia de nuestro partido y de sus órganos de dirección nacional, nuestras más sentidas condolencias por el fallecimiento del Comandante en Jefe de la Revolución, Fidel Castro Ruz.

Todos los pueblos y todos los oprimidos del mundo, incluídos nosotros, hemos llorado la pérdida del Comandante en Jefe Fidel Castro. Su persona ha representado, sin duda, un referente para todos los revolucionarios del pasado, del presente y del futuro, un ejemplo de lucha por la paz, un ejemplo de resistencia frente al imperialismo, un ejemplo para el conjunto de la humanidad, para lograr un mundo mejor, más justo, más igualitario y más solidario.

Quisiéramos que hicieran llegar nuestro más sincero pésame a la familia de Fidel Castro, al compañero Presidente de la República de Cuba Raül Castro Ruz, a la dirección del Partido Comunista de Cuba y al conjunto de su miliancia, así como a los representanes del Poder Popular cubano y a todo el pueblo de Cuba.

Como decimos en Cataluña, "bon viatge als guerrers que al seu poble són fidels" (buen viaje a los guerreros que a su pueblo son fieles).

Un abrazo revolucionario e internacionalista.

Poble Lliure