Des de l’assemblea local de Poble Lliure del Camp, ens plantegem reflexionar sobre què ha passat durant els darrers mesos i què hem de fer a partir d’ara. Per això organitzem aquest acte a Torredembarra on debatrem sobre l’estratègia que li cal al republicanisme.

Convidem, en primer lloc, el Lluís Jové de 3a Joventut per la República, i la Txus Magaña, de Mares i Pares per la República, per tal que ens parlin de què ha passat i quina és la situació política actual dels presos polítics catalans.

També escoltarem el Carles Perdiguero, advocat col·laborador d’Alerta Solidària, per saber en quin estat jurídic ens trobem dins l’estat espanyol i les perspectives de cara a les setmanes i els mesos que venen.

Finalment, el company Xavi Oca, del Secretariat Nacional de Poble Lliure, desgranarà la part prospectiva i presentarà les propostes estratègiques de Poble Lliure.

L’acte tindrà lloc el dimarts, 10 de desembre, al Sabó de Torredembarra, a partir de les 19:30.

Comments are closed.